7 авг. 2008 г., 06:28

Лято 

  Поэзия » Пейзажная
491 0 0
Лято

Ех, лято приказно, златисто
с тучните и дъхави поля...
Лято с облаците бистри,
с птици пойни в синева...

Лято под асмата стара,
старец тихо преседнал с лула...
Ех, лято с морето шумно,
с чайките, децата по брега...

Музика лети в простора,
нежно трепна мило в мен душа...
Полита сърцето, волна птица,
в полет нежно, реещ над нощта...

Трепет... и полита стих волно,
красиви простори, чудни мечти...
Лято златисто се усмихва,
усети го, пак с мен и ти...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??