Плаж. Чадър. Шезлонг. Море.
Пясък. Жега. Глъч. Небе.
Монокини. Бански. Шаш!
А мадами – пълен плаж!
Водка. Сок доматен. Лед.
Шоколадов сладолед!
Бира. Риба. Рокендрол.
Чужденците тук са бол!
Дискотеки. Бар до бар.
Слънце. Морски бриз. Загар.
Танци. Музика. Купон.
Работата е бонбон!
Вечер. Хора. Светлини.
Блясък. Пичове. Жени.
Смях. Закачки. Соаре!
Утро. Плаж. Чадър. Море!
© Георги Иванов Все права защищены