7.04.2017 г., 9:45 ч.

Лято 

  Поезия » Любовна
345 1 7

Плаж. Чадър. Шезлонг. Море.

Пясък. Жега. Глъч. Небе.

Монокини. Бански. Шаш!

А мадами – пълен плаж!

 

Водка. Сок доматен. Лед.

Шоколадов сладолед!

Бира. Риба. Рокендрол.

Чужденците тук са бол!

 

Дискотеки. Бар до бар.

Слънце. Морски бриз. Загар.

Танци. Музика. Купон.

Работата е бонбон!

 

Вечер. Хора. Светлини.

Блясък. Пичове. Жени.

Смях. Закачки. Соаре!

Утро. Плаж. Чадър. Море!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??