12 июл. 2008 г., 19:37

Лято 

  Поэзия » Пейзажная
817 0 0

Безоблачно и ведро е небето,

децата си играят и се веселят

със топката, със песните и ето,

че уморени късно се прибират.

 

 

Поглежда слънцето тревичките.

Цветя цъфтят по равнините,

весело си чуруликат птичките,

селяците се трудят по нивите.

 

 

© Елена Овчарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??