2 авг. 2011 г., 21:20

Лято е 

  Поэзия
557 0 0

Лято е.

Зелено е.

Жива съм.

Чудно е.

Синьо е небето.

Зелена е гората.

Светло е в душата.

Радвам се на птичките,

райски песни пеят.

Упоена сьм от всичко,

до мене ангел грее.

Лято е.

Леко е.

Има ме.

Топло е.

Пиша пак.

И запявам с птичките.

 

© Фей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??