Aug 2, 2011, 9:20 PM

Лято е 

  Poetry
544 0 0

Лято е.

Зелено е.

Жива съм.

Чудно е.

Синьо е небето.

Зелена е гората.

Светло е в душата.

Радвам се на птичките,

райски песни пеят.

Упоена сьм от всичко,

до мене ангел грее.

Лято е.

Леко е.

Има ме.

Топло е.

Пиша пак.

И запявам с птичките.

 

© Фей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??