28 июн. 2009 г., 11:57  

Лято в душата 

  Поэзия » Любовная
779 0 11

                                                                                                             

Бавно пристъпвам по горска пътека,
пъстро тъкана от нежни цветя.
Птичата песен в сърцето отеква
и лято владее във мойта душа.
В шепа събирам капките росни -
малки парченца от цветна дъга.
Вятърът плахо лицето докосва
и весел бушува във мойта коса.
Всяка частица на теб ми напомня.
Всяка секунда и всеки момент.
Всичко, което сърцето ми стопля
е всъщност това, че те има до мен!

© Мартина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??