31 авг. 2010 г., 07:31

Лятото... 

  Поэзия » Другая
528 0 4

Морето като котка предпазливо

лениво се изтяга край брега.

Лятото полека си отива...

и пропълзява есенна тъга.

 

Просветват раковините свенливо.

Вълните разпиляват грива бяла.

Лятото полека си отива...

целунало Морето на раздяла.

 

Въздишка мрежите рибарски свива.

Небето над водата ляга ниско.

Лятото полека си отива...

изпратено от гларусите с писък.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??