8 мая 2009 г., 11:14

Лятото измества пролетта 

  Поэзия » Пейзажная
598 0 2

Цветя разпръснати

из светлото дихание.

Нотки мускус впръснати

в приказно очарование.

Бели облачета нежно,

пухкаво се реят из простора.

Разцъфнали цветята неизбежно

оронват цвят във двора.

Слънцето раздава ведро

жарък поглед вред,

със лъчи прегръща щедро,

стопля всичко пак наред.

Детски глъч се чува,

озвучава рано сутринта

и със глас деца рисуват

по невидими платна

"Лятото измества пролетта".

© Гергана Златева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??