26 авг. 2009 г., 23:17

Лятото в мен 

  Поэзия » Любовная
541 0 18

Усещам го, ей тука под гърдите си.

Тъче най-топлите обятия за теб.

Не ги изгубва лятото следите си,

а пази ги дълбоко нейде в мен.

В очите ми задъхано ще чака

след пролетта ти пак да се роди,

и няма любовта си да отлага,

щом лятото ми в тебе нацъфти.

Със птиците отново ще се върне

най-синята надежда на света,

и твоето небе ще ме празнува,

защото съм на лятото гласа.

 И пясъците златни ще сънуват

на стъпките ми топлата следа.

Една любов била ли е, не си отива.

Пребъдва се във слънчева дъга.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??