21 февр. 2023 г., 09:38

Лъч хармония 

  Поэзия » Философская
415 0 1

В душа се влиза тихо и на пръсти

без корист и без капчица злина

Не чакаш и не молиш-тамте пускат

Оставаш полъх в кръг от тишина

Тогава се докосваш ти до Бога

до тази част във теб, която Е

спокойствие, плам, божествен огън

които тлеят в твоето сърце

Тогава в тишината на покоя

ти милващ нежно чуждата душа

В неземна радост лумваш и се сливаш

и ставаш лъч хармония, светлина...

 

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??