20 дек. 2011 г., 20:04

Лъч надежда 

  Поэзия » Любовная
499 0 0

Нима счупеното огледало

може отново да е цяло?

Огънят, който тъй силно гореше,

никога няма да е както беше.

Сега във пепел се превърна,

а студът напълно ме обгърна.

Лед сковал ме е изцяло

и трепери мойто тяло.

Тъмнината настанила се е в мен,

не усещам нощ ли е, или ден.

Болка мрачна, черна, сива

сърцето и душата ми покрива.

Чувствам, че сили нямам вече,

след като от мене си далече.

Искам да те видя за последен път,

надявам се сълзите ми да спрат.

Слънцето в мен отново да изгрее,

сърцето да започне да живее.

Усмивката да мога да си върна

и с любов живота да прегърна.

© Косара Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??