7 нояб. 2005 г., 19:10

Лъжа 

  Поэзия
779 0 1

Обсипан от тъга,

пак в стаята стоя.

Заклещен от четири стени,

затрупан от лъжи.

Принуден да мълча,

принуден да търпя,

но още мъничко остана,

да сложа усмивката засмяна,

да влезна в реалността мечтана,

да сложа край на всичките лъжи,

да осъществя моите мечти

© Владимир Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??