Nov 7, 2005, 7:10 PM

Лъжа 

  Poetry
778 0 1

Обсипан от тъга,

пак в стаята стоя.

Заклещен от четири стени,

затрупан от лъжи.

Принуден да мълча,

принуден да търпя,

но още мъничко остана,

да сложа усмивката засмяна,

да влезна в реалността мечтана,

да сложа край на всичките лъжи,

да осъществя моите мечти

© Владимир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??