7.11.2005 г., 19:10 ч.

Лъжа 

  Поезия
775 0 1

Обсипан от тъга,

пак в стаята стоя.

Заклещен от четири стени,

затрупан от лъжи.

Принуден да мълча,

принуден да търпя,

но още мъничко остана,

да сложа усмивката засмяна,

да влезна в реалността мечтана,

да сложа край на всичките лъжи,

да осъществя моите мечти

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??