30 янв. 2010 г., 14:51

Лъжа 

  Поэзия » Любовная
566 0 1

За мен "любов" е

само дума празна.

Смехът? О, Боже,

аз не го познавам.

Боли! От всяка твоя

дума ме боли!

И нямам вече сили,

сърцето ми крещи:

"Не си отивай!

Аз те обичам! Остани!".

Но ти не чуваш...

Усмихваш се и продължаваш.

О, Боже, как да спра 

сърцето да кърви?

На пепел аз за теб

ще се превърна.

Знам, не заслужаваш!

Но кажи ми как да се обърна,

и сякаш нищо не си казал,

напред да продължа?

Нима било е

всичко туй лъжа?

© Яни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Изживян стих! Браво!
    Не търси помощ от Бога.Той (ако изобщо го има,според мен не особено ) няма как да ти помогне, ако ти сама не можеш да си помогнеш!
Предложения
: ??:??