7 авг. 2012 г., 22:59

Лъжа 

  Поэзия » Любовная
657 0 0

Животът и без друго е лъжа,

тогава нека с тебе да го споделя.

Нека се престорим, че сега започва

първата минута в любовта.

Нека се престорим, че е наша

истината за света.

 

Моля те да ме излъжеш,

че ще бъдем вечни,

че мечтите ще са безконечни.

Аз ще кажа, че ще те обичам

даже и отвъд смъртта,

ти ще се престориш, че разбираш

как се вярва в тленността.

 

Нека да живеем във илюзии,

нека вдъхновим и други като музи,

но да правим всичко скришно,

че без обич става твърде лично.

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??