11 мая 2011 г., 09:46

Лъжи ме 

  Поэзия
705 0 1

Лъжи ме, любов.

Обичам сладки лъжи.

Дори да сменяш очите си,

дори да сменяш ръцете си...

Всеки път ме лъжи.

Аз ще ти вярвам.

Та нали всяка лъжа

е частица от приказка

и всяка приказка

е малка лъжа.

Лъжи ме.

Не спирай.

Знам, ще боли.

Красивите спомени винаги

оставят по малко тъга

след тях да гори.

© Ана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??