В този свят пълен със лъжи,
трябва да си безчувствена гад,
за да не те боли!
Трябва да си печен, трябва да си
корав, трябва второто ти име
да е тарикат!!
Няма приятели, има само познати,
всеки иска нож да ти забие,
макар да наричате "брат ми"!
Думите, които кажеш ще се използват
против теб, така че внимвай и бъди
винаги нащрек!
На фалшиви усмивки не се доверявай,
когато се опитват да те тъпчат,
не им го позволявай!
Обичай тези, които те обичат, а не тези,
които само в името на интереса в
любов се вричат!
Не се притеснявай, когато говорят
зад гърба ти, не вярвай на нищо,
което не си чул със слуха ти!
Живей си живота, най-важният си Ти,
а другите каквото искат да правят остави!!
© Виктория Тодорова Все права защищены