19.11.2017 г., 17:51 ч.

Лъжлив свят 

  Поезия » Философска
536 0 0

В този свят пълен със лъжи,

трябва да си безчувствена гад,

за да не те боли!

Трябва да си печен, трябва да си

корав, трябва второто ти име 

да е тарикат!!

 

Няма приятели, има само познати,

всеки иска нож да ти забие,

макар да наричате "брат ми"!

Думите, които кажеш ще се използват

против теб, така че внимвай и бъди

винаги нащрек!

 

На фалшиви усмивки не се доверявай,

когато се опитват да те тъпчат,

не им го позволявай!

Обичай тези, които те обичат, а не тези,

които само в името на интереса в 

любов се вричат! 

 

Не се притеснявай, когато говорят

зад гърба ти, не вярвай на нищо,

което не си чул със слуха ти!

Живей си живота, най-важният си Ти,

а другите каквото искат да правят остави!!

 

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??