13 янв. 2007 г., 01:44

лъжлива любов 

  Поэзия
1435 0 2
Умирам от студ,
ти топлиш друга, нали?
Опитах се с душа да те докосна,
но усетих само студ и хлад.
Разбрах, че това било е театър
и любов в теб не гори. 
Обичам те много,
ти обичаш себе си, нали?
Докоснах гърдите ти -
сърце не усетих да тупти.
Реших да си тръгна,
на теб ти е сякаш безразлично това.
Боли... ужасно много боли.
Любовта си горда ще направя,
тръгвам си...
Не ме изпращай, не ми звъни,
не ме търси. Любовта си погребах,
сега много ме боли.
Аз много те обичах, но спомена за теб
не искам да се връща.
С любовта си заличих всички лъжи.
С нея умря за мене и ти.

© Бени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Точно това преживявам в момента. Не бих могла да го опиша по-добре.
  • Дала си всичко от себе си за описване на това сложно преживяване и си успяла. Текстът ти е страхотен.
    Поздрав!
Предложения
: ??:??