1 сент. 2021 г., 00:15

Любете се и се обичайте 

  Поэзия
287 0 2

                                  

Л Ю Б Е Т Е    С Е    И    С Е    О Б И Ч А Й Т Е

 

 

                                    Любете се и се обичайте!

Чертаят черен кръг около нас,

устите ни затварят с маски,

и вкарват ваксината със бяс.

И никой не потърси  лек

за болестта – безмерна експлоатация,

и как да се опълчим против враг,

дълбоко скрит

зад истеричната манипулация.

Любете се и се обичайте!

Пък нека да вещаят само зло.

Любовта  ще победи! -

тъй както, правдата останала е

във сърцата от предците ни.

 

 

 

 

13 март 2021

    Гората

© Емил Янчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??