Л Ю Б Е Т Е С Е И С Е О Б И Ч А Й Т Е
Любете се и се обичайте!
Чертаят черен кръг около нас,
устите ни затварят с маски,
и вкарват ваксината със бяс.
И никой не потърси лек
за болестта – безмерна експлоатация,
и как да се опълчим против враг,
дълбоко скрит
зад истеричната манипулация.
Любете се и се обичайте!
Пък нека да вещаят само зло.
Любовта ще победи! -
тъй както, правдата останала е
във сърцата от предците ни.
13 март 2021
Гората
© Емил Янчев All rights reserved.