Всеки има свой
най-любим герой,
който го чака на екрана
без специална покана!
Мики Маус ли е той
любимият ти герой
или прасенцето Пепа,
дето вечно с кал се къпе?
А може би Джордж харесваш ти,
с неговите безкрайни питанки?
Лудориите Пепа и Джордж обичат,
но и обучението ги привлича!
Братче и сестриче заедно играят,
смело тичат и винаги мечтаят!
Джордж своя динозавър обича,
но често от очите му сълзи се стичат!
А у дома Мама Прасе
готви вкусно и най-добре!
Татко Прасе по локвите е спец,
ненадминат скачач и хубавец!
Но каквото и да правят те,
Пепа, Джордж, Мама Прасе,
героите любими и добри
денят завършват с веселби!
Нека от тях се поучим,
семейството си да тачим,
задружно да живеем,
да работим и да се смеем.
© Людмила Данова Все права защищены