1 июн. 2012 г., 11:22

Любима, колко планини 

  Поэзия » Любовная
639 0 5


Любима,
колко планини -
високи, остри и железни,
днес ме делят от двете бездни
на хубавите ти очи?

Сърце,
кажи какво да правя -
във тези бистри дълбини,
на хубавите ѝ очи,
отида ли - ще се удавя!

Отвърнаха ми - кой, не знам:

- Тук трябва да решаваш сам!
При теб са тялото, краката,
ръцете, шията, главата.

Сърцето - то е вече там!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??