1.06.2012 г., 11:22 ч.

Любима, колко планини 

  Поезия » Любовна
640 0 5


Любима,
колко планини -
високи, остри и железни,
днес ме делят от двете бездни
на хубавите ти очи?

Сърце,
кажи какво да правя -
във тези бистри дълбини,
на хубавите ѝ очи,
отида ли - ще се удавя!

Отвърнаха ми - кой, не знам:

- Тук трябва да решаваш сам!
При теб са тялото, краката,
ръцете, шията, главата.

Сърцето - то е вече там!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??