14 июн. 2008 г., 16:49

Любими 

  Поэзия » Любовная
577 0 2

Мъничко оставаш -

за да целуваш нощите ми,

намирай спящите ми устни

в мислите си - извайваш

свободата ми,

и царствената ми стихия

да обичаш

идването ми при теб,

любими!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??