Jun 14, 2008, 4:49 PM

Любими 

  Poetry » Love
580 0 2

Мъничко оставаш -

за да целуваш нощите ми,

намирай спящите ми устни

в мислите си - извайваш

свободата ми,

и царствената ми стихия

да обичаш

идването ми при теб,

любими!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??