21 мар. 2006 г., 23:05

Любоф Ла Ла Ла 

  Поэзия
834 0 9
Нежен шип е любовта
бавно впива се и на дълбоко
умът опива в мъгла
и всеки дъх боли жестоко

Наслада властна те обзема
и стяга бавно, като с клещи
живот и смисъл дъх поемаш
от устни страстни и горещи

И всеки миг несподелен
изпуснат сякaш си отива
очи разтъркваш-пак си сляп
целувки разума отмиват...

© Никифор Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??