21.03.2006 г., 23:05 ч.

Любоф Ла Ла Ла 

  Поезия
786 0 9
Нежен шип е любовта
бавно впива се и на дълбоко
умът опива в мъгла
и всеки дъх боли жестоко

Наслада властна те обзема
и стяга бавно, като с клещи
живот и смисъл дъх поемаш
от устни страстни и горещи

И всеки миг несподелен
изпуснат сякaш си отива
очи разтъркваш-пак си сляп
целувки разума отмиват...

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??