28 мар. 2018 г., 09:50

Любопитство 

  Поэзия » Философская
229 0 1

 Любопитство

 

Все чакам нещо да се случи.
Живота да се промени.
Нечаканото да науча,
макар и да ме нарани.

 

Очаквам шум и изненада,
не чакам  в скуката живот.
Препирам се от възраст млада,
не жаля сили и имот!

 

Слухтя да срещна новините.
Зачерквам дните си без тях!
Живота ми  ще умерзите
отлъчине ли ме от тях!

 

Това не зная как се случи,
навярно с мозък съм промит.
В менюто си аз щом ги включа
в живота скучен съм честит!

 

За мен рефлекса "що такое?
е в същността ми до сега.
Аз любопитствам и се ровя
докато всичко разбера!
  24.10.2017г. София

 

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??