27 нояб. 2007 г., 13:56

любов 

  Поэзия » Белые стихи
780 1 4
 

Любов

 

Бях печал.

Бях без име.

 

И се събудих  себе си.

 

Върнах си всички тъмни извивки на жена.

И пътя, по който вървях.

Върнах си светлината отвътре

И мускуса по кожата,

и името си спомних,

и усмивката,

и нежността.

 

© Ина Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??