27.11.2007 г., 13:56 ч.

любов 

  Поезия » Бели стихове
770 1 4
 

Любов

 

Бях печал.

Бях без име.

 

И се събудих  себе си.

 

Върнах си всички тъмни извивки на жена.

И пътя, по който вървях.

Върнах си светлината отвътре

И мускуса по кожата,

и името си спомних,

и усмивката,

и нежността.

 

© Ина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??