23 янв. 2008 г., 20:04

Любов 

  Поэзия » Любовная
707 0 10

ЛЮБОВ

 

Ще те обичам - ей така, по навик,
и пак, напук на всяко твое сбогом,
ще влизам нощем тихо в съня ти,
ще се усмихвам, хайде - устои ми...

 

Устои ми - покажи ми, че студен си,
свърши се страстта ти - убеди ме!
Аз съм тук! И няма никъде да ходя!
Излъжи ме, че без мен щастлив си!

 

Прогони ме, хайде, нарани ме,
на инат отново ще се връщам.
Зная -  от измами изтъкан си,
колко си ме лъгал, че обичаш...

 

Чудиш се, нали, защо те искам,
въпреки че всичко в мен убил си.
Може би не вярвам, че ме лъжеш,
а, може би, обичам да обичам...

 

21.01.2008

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??