Обичам те, това не е ли ясно?
Обичам те, това е тъй прекрасно!
Обичам те, любимо ми момиче,
обичам те, защото ме обичаш...
Желая те, това е много страстно,
желая те, това е тъй опасно...
Желая те, защото те мечтая,
желая те, защото ме желаеш...
Аз искам те, защото ме привличаш,
аз искам те, защото ме обичаш,
аз искам те, защото сме си близки,
аз искам те, защото ти ме искаш...
Аз мисля те, прекрасна и любима,
аз мисля те (блазе ми,че те има...),
аз мисля те, какво копнееш, искаш,
аз мисля те, защото ти ме мислиш...
КА
© Калин Алекс Все права защищены
аз мисля те (блазе ми,че те има...),
Страхотно признание и прекрасен стих.
Поздрави!