26 окт. 2008 г., 10:03

Любов 

  Поэзия » Любовная
1333 0 12
Когато сутрин се събуждам
и виждам слънцето над мен,
усмихвам му се и се моля
ти да си до мен.

Когато вечер ходя под звездите,
надявам се да видя падаща звезда,
с надежда тя да ми нашепне,
твойто име в нощта.

Когато гоня вятъра в полето,
искам той да ми довява теб,
когато ходя да докосвам аз морето,
искам ти да си море.

Когато вечер лягам си сама,
усмивка озарява моята душа,
защото молейки се аз на Бог,
в съзнанието ми изплува името на теб, Любов!





© Калина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??