Любов
Заваля...
Моят дъжд заваля.
...
Знам, не измива всяка твоя следа,
щом във листа те вписва уникален и жив,
и реален. Измислен е само припева -
раз, два, три;
раз,
два,
три...
Не проспивай дъжда...
Танцът в сладост унася.
Погледни във очите ми -
твоят ритъм е там.
Улови го...
ще танцувам с теб до припадък
и дъждът ще пее в прозореца -
доволен и ням.
© Надежда Маринова Все права защищены
браво!