Любов
Обичам те.
С тяло и душа те търся
сред нощното дихание на мрака
и чувствам в твоя поглед нежно порицание.
Обичам те и те улавям нежно -
като видение - да не се изплъзнеш,
но ти си тук и само топлата ръка до мойто чело,
докоснала ме нежно, смирява тревожното безсъние...
Ръката ти е топла,
очите с блясък меко светят,
а устните ти горещи ми даряват
безкрайна обич и много, много нежност.
Обичам те.
За мен си въздух, без който се задъхвам,
живея с твойта обич и грея с теб,
зная, че без теб увяхвам като цвете!
© Сашка Нешева Все права защищены
Петинка, наистина по-добре звучи "че..." и го поправих! Благодаря!
Смешко, да наистина думата "защото" и на мен не ми допада, както и думата "трябва"... Поправих го. Наистина две очи са по-малко от повече... До скоро! Желая ви вдъхновението да не ви напуска!