17 дек. 2011 г., 12:42

Любов 

  Поэзия » Любовная
734 0 3

В душата се загнездват чувства,

пропити с радост и тъга,

а в сърцето обич буйства,

не съм готова за това!

 

Напред-назад завъртам колелото

и търся малък недостатък,

но пот избива по челото

и опитвам аз да продължа нататък!

 

Сега разбирам, че без теб не искам

и занапред ще е така!

С ръце като дете те стискам,

защото за мене ти си любовта!

© Злори Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??