Dec 17, 2011, 12:42 PM

Любов 

  Poetry » Love
728 0 3

В душата се загнездват чувства,

пропити с радост и тъга,

а в сърцето обич буйства,

не съм готова за това!

 

Напред-назад завъртам колелото

и търся малък недостатък,

но пот избива по челото

и опитвам аз да продължа нататък!

 

Сега разбирам, че без теб не искам

и занапред ще е така!

С ръце като дете те стискам,

защото за мене ти си любовта!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??