19 авг. 2009 г., 23:43

Любов 

  Поэзия » Любовная
1219 0 12


 


                     Докосни ме любов, попари ме,

               както сланата попарва тревата.

               Изгори ме, любов, пепели ме,

               както пожара изгаря гората.

               Погуби ме, любов, удави ме,

               както погубва смъртта ни телата.

               Повдигни ме, любов, захвърли ме,

               както морето захвърля вълната.

               Не жали ме, любов, нарани ме,

               както блудник ранява девица.

               Превърни ме, любов, превърни ме,

               в твоя малка безсмъртна частица.


 

© Селвихан Кайа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??