Aug 19, 2009, 11:43 PM

Любов 

  Poetry » Love
1222 0 12


 


                     Докосни ме любов, попари ме,

               както сланата попарва тревата.

               Изгори ме, любов, пепели ме,

               както пожара изгаря гората.

               Погуби ме, любов, удави ме,

               както погубва смъртта ни телата.

               Повдигни ме, любов, захвърли ме,

               както морето захвърля вълната.

               Не жали ме, любов, нарани ме,

               както блудник ранява девица.

               Превърни ме, любов, превърни ме,

               в твоя малка безсмъртна частица.


 

© Селвихан Кайа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??