Любов
Дадох ти сърцето си
да те обича, като за две,
да те сгрява и дарява с обич,
както аз правя го за теб.
Дадох ти душата си,
за да провокира всичко в теб,
а именно онези чувства,
които те превръщат в истински и жив човек.
Дадох ти живота си
да го съхраняваш в своите ръце,
да взимаш правилните решения,
от които за всички ни да е добре.
Дадох ти съдбата си
поради причината една,
че си избраният от мен
спътник в любовта.
Ето, аз ти дадох всичко
в замяна на една молба,
за тебе вечно да остана
единствената и обичана жена!
© fervor Все права защищены