5 мар. 2013 г., 11:21

Любов 

  Поэзия » Любовная
579 0 0

Момиче глупаво, наивно,

защо попадна в капана?

Защо на думите повярва? 

Думи, изрекъл ги лъжец.

 

Истина ли беше или сън

блясъкът в гъстата мъгла,

мъгла от пушек на цигара,

ароматен пушек на трева.

 

Възбуда.

Ангелът и демонът спорят.

Нужда от по-силен наркотик.

Любов.

© Елена Михалкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??