Момиче глупаво, наивно,
защо попадна в капана?
Защо на думите повярва?
Думи, изрекъл ги лъжец.
Истина ли беше или сън
блясъкът в гъстата мъгла,
мъгла от пушек на цигара,
ароматен пушек на трева.
Възбуда.
Ангелът и демонът спорят.
Нужда от по-силен наркотик.
Любов.
© Елена Михалкова Всички права запазени