24 янв. 2013 г., 16:07  

Любов 

  Поэзия » Любовная
607 0 2

Тя, изглежда, отново възкръсва…

След поредната своя агония.

След безумния полет нагоре

през мъглата на твоята сдържаност...

 

След внезапния сблъсък с гнева ти

и високото, шеметно падане...

Тя ще стане, кървяща и страдаща...

Но, отметнала дръзко главата си,

 

пак ще тръгне към теб изненадващо.

Осветила живота на двама ни!

 

 

Албена Димитрова

1982 г.

София.

© Албена Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??