6 июл. 2010 г., 12:07

Любов 

  Поэзия » Любовная
574 0 0

           Любов

Любовта те зове.
Пеперуда е, нали?
Тръгваш, летиш.
Но какви ще са твойте дни?

Сложните въпроси
в крачка решаваш.
Не чуваш, не виждаш.
За тях всичко даваш.

Любовта е красива.
Лее кристални сълзи.
Не винаги е щастлива.
Тя прощава и боли.

Гориш и все летиш
в грижи, в суета.
Със теб е любовта
до края на съня.

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??