25 июн. 2016 г., 13:26

Любов 

  Поэзия
402 0 8

Нямам нужда от теб.
И без теб ще е лято.
Слънцето ще пече.
Ще ме къпе във злато.

 

Пак ще има звезди.
И луната ще свети.
Топъл дъжд ще вали.
Ще се движат комети.

 

И без теб ще се смея,
ще се храня, ще дишам.
Ще танцувам, ще пея,
ще мечтая, ще пиша.

 

Нямам нужда от теб.
И без теб ще съм жива.
Но признавам, Любов,
ти ме правиш щастлива.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??