19 сент. 2017 г., 22:18

Любов 

  Поэзия » Любовная, Другая
433 0 0

– Какво харесваш в мен – попита ме тя.

Престорих се, че се замислям.

– Когато на лицето ти не откривам усмивка – отговорих.

Беше ми по-лесно да изброя какво не харесвам в нея.

© Константин Стефанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??