Sep 19, 2017, 10:18 PM

Любов 

  Poetry » Love, Other
431 0 0

– Какво харесваш в мен – попита ме тя.

Престорих се, че се замислям.

– Когато на лицето ти не откривам усмивка – отговорих.

Беше ми по-лесно да изброя какво не харесвам в нея.

© Константин Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??